Over Ons


Fysiotherapie Martens is een praktijk voor zowel fysiotherapie als manuele therapie. Een praktijk waarbij gezond bewegen voor iedereen uitgangspunt is. Hiertoe beschikt Fysiotherapie Martens over verschillende specialisaties waarvan de shockwave therapie een belangrijk onderdeel vormt. 

In 1987 is Fysiotherapie Martens opgericht door Rigo Martens en sindsdien uitgegroeid tot een praktijk met vijf gespecialiseerde therapeuten. Door haar samenwerkingsverband met eerstelijns gezondheidscentrum “de Pastorie” is deze praktijk in de gelegenheid u een breed spectrum van gezondheidsdiensten aan te bieden.


Onze therapeuten
In Fysiotherapiepraktijk Martens werken vijf enthousiaste therapeuten met ieder hun eigen specialisaties. Deze therapeuten hebben een zeer brede en ruime werkervaring en staan geregistreerd in het Centraal Kwaliteitsregister van het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie en in het BIG-register.
Voor u als cliënt is het belangrijk dat u, binnen uw mogelijkheden, weer optimaal kunt bewegen. Voor ons als therapeut is het belangrijk dat wij tevreden cliënten hebben. Daarom houden wij ons op de hoogte van de nieuwste technieken en ontwikkelingen.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Neem contact met ons op